Kaarten

Kaartjes. In dit digitale kaartperk worden fysieke kaartjes nog steeds of juist steeds gewaardeerd. Een persoonlijk of origineel kaartje zeker!kaartjes voor de psychiatrie - overview

Ik teken en ontwerp kaarten voor u. Voor u persoonlijk of voor uw organisatie. Met de nodige humor en kwinkslagen uiteraard. Verhuizen, geboorte, samenwonen, verjaardag, bijzondere gelegenheden: net wat u wenst. Ook teken ik op maat kaartjes binnen een door u gewenst thema. Uw bedrijf promoten? Een verandering onder de aandacht brengen of gewoon ‘leuk’ en ‘zo maar’ om op te vallen en vrienden, familie en relaties te verblijden? U roept maar!

Ik ontwerp ook hele series kaarten zoals Kaartjes voor de Psychiatrie. Met humor, dubbelzinnigheid en herkenning voor zowel patiënten, psychiaters en ander GGZ-personeel en niet te vergeten: de rest van de bevolking die af en toe ook een beetje ‘gek’ is.
Bekijk ook mijn overige cartoons, illustraties en tekenwerk.

Ook geef ik in eigen beheer series kaarten uit. Deze zijn verkrijgbaar in mijn shop.

Opdrachten

Voor opdrachten of meer informatie betreffende kaarten kunt u contact met me opnemen.
Prijzen zijn afhankelijk van o.a. de hoeveelheid detail, werk en benodigde voorbespreking. De prijs wordt vooraf in overleg vastgesteld. Tekenwerk kan in kleur, grijstinten of alleen lijntekening. Net wat u wenst!

Al sinds mijn studententijd teken ik kaartjes. Vrienden en familie hebben met b.v. Kerst vaak handgetekende, persoonlijke kaartjes ontvangen. In de loop der jaren heb ik ook diverse series van o.a. kerst- en paaskaarten laten drukken. Nu pak ik dit ‘oude ambacht’ weer op en geef ik in eigen beheer series kaarten uit.