Over mij

Ik ben David den Ouden. Creatieve geest, Agile / Scrum processenman, denktanker, cartoonist, brainstormer, illustrator en fotograaf.

In 1975 ben ik geboren en woon ruim 20 jaar in Utrecht. Ik heb Biologie (Fundamentele Biomedische Wetenschappen) gestudeerd aan de Universiteit Utrecht (1993-1999). Ik heb ook een Master of Science in e-Technology gevolgd bij CIBIT / Middlesex University (2002-2004). Mijn hele carrière heb ik gewerkt binnen het werkveld van internet, software development en e-commerce, maar ik heb er altijd cartoons, fotografie en andere creatieve processen naast gedaan.

Denktanker en creatieve geest

Het is goed je sterke punten te kennen en die te benutten. Ik ben een creatieve, analytische en snelle denker. Autonoom, nieuwsgierig en gedreven. I houd van de opstartfase van projecten en initiatieven: ideeën en concepten creëren, brainstormen, innovatie, outside the box denken. Zowel aan als deelnemer als als facilitator, om het creatieve proces te begeleiden. De volgende stappen in het proces zijn om plannen en ideeën concreet te maken, deze uit te werken en ermee aan de slag te gaan. Structureren. Die fases beslaan over het algemeen ook het opzetten van (organisatie- en werk-) structuren, processen en work-flows, iets wat ik erg leuk vind om te doen. Of dat nu Agile / Scrum processen zijn of niet.

Zo was ik jarenlang onderdeel van de denktank van het  Instituut voor BeeldtaalLink to an external page in a new window en heb ik hoogbegaafde leerlingen die op school zijn uitgevallen met diverse activiteiten begeleid, waaronder het Ondernemerslab, WebDevLab, strips tekenen en bordspellen ontwikkelen bij Feniks Talent (bestond t/m 2020) en individuele – en groepsbegeleiding met o.a. procesgerichte didactiek bij BiotoopLink to an external page in a new window.

Disclaimer

Disclaimer: alle rechten voorbehouden. Het copyright voor alle afbeeldingen, of het nu foto’s, cartoons of illustraties zijn, ligt bij mij, David den Ouden, de maker van al dit werk. Voor gebruik van mijn afbeeldingen en afbeeldingslicenties kunt u contact opnemen.

Disclaimer: all rights reserved. The copyright for all images, whether photos, cartoons or illustrations, lies with me, David den Ouden, the creator of all these works. For usage of my images and image licences, please contact me.